Βρείτε μας στο Facebook

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017

Cuisine du Monde

cuisine du monde2017

H CAVE DAGOBERΤ GRECE συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην πολιτιστική εκδήλωση Cuisine du Monde, που πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ελληνογαλλικού Κολεγίου Αθηνών "Lycee Franco-Hellenique Eugene Delacroix", στην Αγία Παρασκευή στον χώρο του σχολείου, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.
 

Πολύς κόσμος, παλιοί πελάτες-φίλοι και νέοι φίλοι-ενδιαφερόμενοι γεύθηκαν, δοκίμασαν, γνώρισαν και ενδιαφέρθηκαν για τα ιδιαίτερα, εκλεκτά και αρωματικά κρασιά μας.

cuisine du monde1    cuisine du monde2     

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ

αφισα ΒAZAAR τελικο

Σας περιμένουμε να γνωρίστε τα κρασιά μας και να τα προμηθευθείτε για τις γιορτές τόσο για εσάς όσο και για να τα δωρίστε στους αγαπημένους σας, μαζί με πολλά άλλα είδη, στο bazaar που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο των Ελληνικών Μύλων, το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016, οδός Αγ.Ασωμάτων 45, Θησείο, από τις 10πμ. έως τις 6μμ.

Σας περιμένουμε!

Christmass Card JPG

Η Cave Dagober Grece και η Βακάλη Ελισάβετ σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και το νέο έτος ας είναι το ξεκίνημα μιας δημιουργικής εποχής.

Και για να γιορτάσουμε μαζί, στην αγορά ένος κιβωτίου σας κάνουμε το ένα μπουκάλι δώρο!

 

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ

Athenes Accueil Logo with name

Η Cave Dagobert Greece και πάλι φέτος συμμετέχει στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά που διοργανώνει το Athenes Accueil την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Πολεμικό μουσείο, Ριζάρη 2 & Βασ.Σοφίας, απο τις 10πμ - 5μμ. και σας προσκαλεί για να κάνετε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας.

Θα είμαστε εκεί να σας εξυπηρετήσουμε και σας περιμένουμε να ψωνίσετε τα εκλεκτά κρασιά μας σε ιδιαίτερες τιμές.

Σελίδα 1 από 18
Copyright © 2018 Cave Dagobert Ελλάδας. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδίαση και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας: Fork Studios Fork Studios